Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός για πολλές μέρες!!Αστάθεια και χαμηλές θερμοκρασίες.



  Η κατάσταση στην ατμόσφαιρα δε φαίνεται να αλλάζει τις επόμενες μέρες στην περιοχή μας και έτσι θα συνεχιστούν οι μπόρες και οι καταιγίδες σχεδόν κάθε μέρα μέχρι και τις αρχές της επόμενης βδομάδας. Ελπίδες για βελτίωση του καιρού φαίνονται από 4 Ιουνίου και μετά. 

 Για αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 ο καιρός θα είναι άστατος από το πρωί με παροδικές βροχές και βορειοανατολικούς ανέμους. Η αστάθεια θα μεγαλώσει το μεσημέρι και θα έχουμε την εμφάνιση διάσπαρτων καταιγίδων στην περιοχή μας. Το ρεύμα στην ανώτερη ατμόσφαιρα από βόρειες διευθύνσεις οπότε τα σύννεφα θα μας έρχονται στην Πρώτη από απέναντι από το Μενοίκιο. Η θερμοκρασία από 9° το πρωί μέχρι 20° το πολύ το μεσημέρι. 

 Την Παρασκευή 29 του μηνός ο καιρός θα είναι μία από τα ίδια με τις μπόρες να εκδηλώνονται κυρίως τις απογευματινές ώρες και θα κινούνται από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά, από την πλευρά των Σερρών για την Πρώτη. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και θα είναι από 10° έως 22° αν έχουμε ηλιοφάνεια το μεσημέρι!

  Για το Σάββατο τέλος 30 Μαΐου 2020 ο καιρός θα παραμείνει άστατος, θα έχουμε όμως περισσότερα διαστήματα με ηλιοφάνεια κυρίως το πρωί. Οι μπόρες θα εκδηλώνονται μετά το μεσημέρι και θα έρχονται από τα Δυτικά αυτή την φορά, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε πιο δυτικές διευθύνσεις. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες μέρες. 

  Το μοτίβο του καιρού φαίνεται να παραμένει το ίδιο μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία, με την θερμοκρασία να ανέβει λίγο- λίγο και το ρεύμα αέρα από πιο δυτικές διευθύνσεις.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου